Stage lopen bij Triade Vitree

Kom bij Triade Vitree stage lopen! Niet alleen binnen de jeugdhulp en gehandicaptenzorg, maar denk ook aan de ondersteunende diensten binnen een zorginstelling. Bekijk hieronder op welk vlak er een stageplaats beschikbaar is. 

Kom stage lopen bij Triade Vitree

Een "stage in de zorg" is een belangrijke stap in de opleiding en training van toekomstige zorgprofessionals, zoals begeleider of jeugdzorgwerker. Tijdens een stage krijg je de kans om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen en waardevolle hands-on ervaring op te doen in een zorgomgeving. De stage is vaak onderdeel van je opleiding en biedt jou de gelegenheid om te leren en te groeien in een echte zorgomgeving. Met een stage helpen we je in jouw voorbereiding naar je toekomstige carrière in de gezondheidszorg.

Bij Triade Vitree hebben we diverse stagemogelijkheden. Uiteraard kijken we daarbij naar wat het beste aansluit bij jouw opleiding en je eigen wensen. Zo zijn we regelmatig op zoek naar stagiaires binnen onze gehandicaptenzorg, maar ook op jeugdzorg locaties kunnen we je hulp goed gebruiken. We vinden het daarbij belangrijk dat je kennismaakt binnen het onderdeel waar je wordt ingezet met de verschillende aspecten van de zorg. Je ondersteunt cliënten (volwassenen en jongeren) met hun dagelijkse activiteiten. Naast de algemene verzorging leer je ook hoe je afspraken kunt maken met de cliënten of hoe je jongeren op de juiste manier kunt begeleiden in hun traject. We geven je de ruimte om zoveel mogelijk ervaring op te doen binnen jouw stageplek.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgiering naar wat we voor je kunnen betekenen? Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op via stage@triadevitree.nl. We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Ook als er geen vacature zichtbaar is, nodigen we je uit om met je vragen contact met ons op te nemen of chat met ons

Vier redenen om stage te lopen bij Triade Vitree

1. Stagevergoeding van 400 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week (je moet wel minimaal 150 uur stagelopen)

2. We hebben naast stages voor HBO Social Work, Pedagogiek, MZ 3 of 4, MBO zorgopleiding ook stagemogelijkheden bij HR, Communicatie, Marketing, Recruitment et cetera

3. Toegang tot online trainingen

4. Begeleiding door ervaren professionals

Jeugdzorg

Elk kind is belangrijk. Kinderen met of zonder een licht verstandelijke beperking of met een ontwikkelachterstand: wij stimuleren ieder kind om zich op eigen wijze te ontwikkelen. Binnen de jeugdhulp kun je ongelooflijk veel kanten op. Kom bij ons stagelopen en ontdek het zelf! 

Gehandicaptenzorg 

Werken in de gehandicaptenzorg biedt veel afwisseling. Elke dag kan anders zijn. Dat maakt werken met mensen met een handicap meteen ook inspirerend en uitdagend. Binnen je stage kun je mensen helpen met hun dagelijkse taken of verzorging. Van het maken van plannen tot het maken van dansjes.

Management & ondersteuning

Ook in de management en ondersteuning ben jij van betekenis voor onze cliënten. Met jouw kennis, expertise en passie binnen een vakgebied zorg jij voor het verschil. Of je nu stage loopt bij afdelingen als ICT, Recruitment, Financiën of Marketing en Communicatie. 

Onze nieuwste stage vacatures 

Zoek jij een leuke interessante stageplaats vanaf februari 2024? Solliciteer dan nu!

Volg jij een opleiding in de zorgsector niveau 2, 3 of 4 of HBO Social Work of Pedagogiek? En ben jij op zoek naar een boeiende stageplaats, voor minimaal...

Doe jij een opleiding MZ 3 of MZ 4 (uitstroom gehandicaptenzorg) of Social Work en zoek jij vanaf februari 2024 een stageplaats voor minimaal 21 uur per...

Zoek jij een leuke interessante stageplaats vanaf februari 2024? Solliciteer dan nu!

Ervaringen van collega's die je voor gingen