Werken binnen de GGZ

Voor mensen met een chronische psychosegevoeligheid is prikkelarm wonen het allerbelangrijkste. Maar zoiets gaat niet vanzelf. Op twee woonlocaties in Lelystad en Almere doet Triade Vitree er alles aan om deze personen een zo normaal en zelfstandig leven te laten leiden. Help je mee?

Werken binnen de GGZ

Gewoon weer meedoen met de maatschappij. Dat is vaak het doel voor mensen met chronische psychosegevoeligheid. Meetellen. Een zelfstandig en waardevol leven leiden. Maar daar hebben ze hulp bij nodig van diezelfde maatschappij. Van ons… en misschien ook wel van jou.

Prikkelarm prikkelen

Een eigen woning – met de hulp van anderen. Dat is het idee. De bewoners wonen in eigen woningen met gemeenschappelijke woonkamers waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Op onze locaties leren ze niet alleen hoe het is om een huishouding te runnen, maar leren ze ook beslissingen nemen, zichzelf verzorgen en omgaan met emoties. Ook jij kunt helpen om samen een zinvolle dagbesteding te vinden. Zin in het leven. Prikkelarm prikkelen dus.

Opleidingen

Mensen met schizofrenie en aanverwante stoornissen hebben zorg op maat nodig. De een heeft wat meer hulp nodig bij het opbouwen van vriendschappen en de ander wil beter omgaan met emoties. Natuurlijk kun je niet zomaar bij onze woonlocaties aan de slag. Ervaring in de zorg is belangrijk. Heb je dat niet? Je kunt ook een opleiding volgen, en mogelijk tegelijkertijd werken en leren. In onze actieve vacatures zie je welke eisen we stellen aan een functie.

Midden in het leven

De locaties bevinden zich midden in woonwijken. Juist omdat we het zo belangrijk vinden dat onze bewoners er gewoon bij horen. Gewoon waar dat kan en bijzonder waar nodig: daar gelooft Triade Vitree in. Met die instelling proberen we elke dag opnieuw onze bewoners te stimuleren, te verzorgen, te helpen. Dag en nacht staan we voor ze klaar. Wil jij ons daarbij helpen?

Prikkel jezelf en kom werken in de GGZ.

Begeleider

Jij weet alles van maatwerk. Samen met collega-begeleiders, andere deskundigen en de naasten werk je aan het herstel van het gewone leven van de bewoners. Je helpt hen contacten onderhouden, keuzes maken en zorgt voor een dagritme. Eigenlijk ben jij de schakel naar de maatschappij. Jij bent onmisbaar.

Ambulant hulpverlener          

Jij hebt oog voor de bewoners. Ondersteunen is lang niet alles wat jij doet of wilt. Jij maakt van elke woning een thuis. Je ondersteunt cliënten met alledaagse klussen, zoals bijvoorbeeld het doen van de was of boodschappen. Elke bewoner is anders, dus elke dag is anders. Maar jij zorgt voor een gewoon en normaal leven. Jij bent onmisbaar. 

Persoonlijk begeleider

Jij bent een vangnet voor onze bewoners. Je helpt ze én je observeert ze. Hoe kunnen ze zich op een veilige manier ontwikkelen? Ook help je met de administratie. Als een cliënt onrustig is, krijg jij haar of hem weer rustig. Je zorgt ervoor dat iedereen zo goed mogelijk de dag doorkomt. Jij bent onmisbaar.

Onze nieuwste vacatures in de GGZ

Heb jij oog voor de wensen en behoeftes van je cliënten? Wil jij aan de slag op een moderne zorg locatie in Almere, waar volop ruimte is om zorg op maat...

Jij hebt oog voor de wensen en behoeftes van je cliënten én je wilt aan de slag op een mooie zorglocatie in Almere, waar volop ruimte is om zorg op maat...

Houd jij van afwisselend werk en help je cliënten om hun huishoudelijke werkzaamheden zoveel mogelijk zelf te kunnen doen? Lees dan snel verder!

Jij maakt van kleine successen grote ervaringen, je bent creatief en ziet in elke moeilijkheid een mogelijkheid. Toch? Lees dan gauw verder!