Zorg voor mensen met een handicap

Iedereen heeft recht op een prettig leven. Sommige mensen hebben daar alleen een beetje hulp bij nodig. Daarom staan wij klaar voor onze cliënten. Inspirerend? Absoluut. Kom zinvol werken bij Triade Vitree. Omdat werken met mensen met een handicap ook een verrijking voor jezelf is.

Werken met mensen met een handicap

Kijken naar wat er wél mogelijk is. Dat is meer dan ons werk alleen: dat is onze missie. Triade Vitree wil dat iedereen zoveel mogelijk zelf vorm kan geven aan het leven. En daar helpen we graag bij.

Zinvol werk

Ook jij kunt het verschil maken. Bijvoorbeeld door cliënten te ondersteunen met wonen, op de dagbesteding, op het werk of thuis. Jong en oud. Werken in de gehandicaptenzorg biedt veel afwisseling. Elke dag kan anders zijn. Dat maakt werken met mensen met een handicap meteen ook inspirerend en uitdagend. Je kunt mensen helpen met hun dagelijkse taken of verzorging. Van het maken van plannen tot het maken van dansjes.

Opleidingen

In de zorg kunnen we altijd mensen zoals jij gebruiken. Als je al eerder in de zorg hebt gewerkt, kun je mogelijk ook bij ons aan de slag. Kom je uit een andere branche en wil je graag mensen écht helpen? Dan ben je natuurlijk ook welkom. Je moet dan nog wel een opleiding volgen, maar vaak is het ook mogelijk om te werken en leren tegelijkertijd. In onze actieve vacatures vind je welke eisen we stellen aan een functie.

Ieder mens is uniek

Wij kijken altijd naar de kracht, talenten en wensen van cliënten. Iedereen is anders. Dat geldt natuurlijk ook voor onze medewerkers. Jouw kracht, talenten en wensen zijn belangrijk voor ons. Samen kunnen we nog meer voor anderen betekenen. Of je nu aan de slag wilt als persoonlijke begeleider, zorgmedewerker of ambulante hulp: je bent altijd zinvol bezig. We zetten onze schouders eronder en proberen de ander een mooie dag te bezorgen. Elke dag opnieuw.

Geef vorm aan jouw leven en kom werken met mensen met een handicap. Wil je meer weten hierover of heb je een vraag? Neem direct contact met ons op. 

Persoonlijk begeleider

Je houdt van regelen. Een persoonlijke begeleider helpt cliënten het leven zo prettig mogelijk in te vullen. Zo ben je verantwoordelijk voor cliëntplannen en het contact met het (zorg)netwerk van de cliënt. Natuurlijk ben je ook bezig met het coachen van collega-begeleiders. Eigenlijk ben je dus een verbinder. Jij bent onmisbaar.

Zorgmedewerker

Je houdt van zorgen. Een zorgmedewerker is ongekend belangrijk voor cliënten. Bovendien is het werk afwisselend, want geen cliënt is hetzelfde. Elke dag zorg je voor begeleiding en zorg. Dat is levensbelangrijk – letterlijk en figuurlijk. Of het nu op één of meerdere locaties is. Jij bent onmisbaar.

Ambulant hulpverlener

Je weet hoe belangrijk een thuis is. Zelfstandigheid is belangrijk; niet alleen voor jou, maar ook voor cliënten die thuis willen én kunnen wonen. Als ambulante hulpverlener geef je deze mensen een thuis. Bijvoorbeeld door te helpen met de administratie of het aanleren van praktische routines. Jij bent onmisbaar.

Onze nieuwste vacatures in de gehandicaptenzorg

Zoek jij een boeiende stageplek vanaf september 2023 voor minimaal ½ schooljaar? Check dan deze vacature!

Zoek jij een leuke interessante stageplaats vanaf september 2023? Solliciteer dan nu!

Wij willen de beste ondersteuning neerzetten voor onze cliënten, want samen kunnen we meer. Help jij ons mee als begeleider?

Triade Vitree is op zoek naar een enthousiaste Begeleider voor 16 uur voor onze prachtige woonlocatie in Dronten. Hou jij van aanpakken en ben jij op zoek...

Ervaringen van collega's die je voor gingen

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!