Management en ondersteuning

Iedereen heeft recht op een prettig leven. Sommige mensen hebben daar alleen een beetje hulp bij nodig. Daarom staan wij klaar voor onze cliënten - ook in de management en ondersteuning. Inspirerend? Absoluut. Kom daarom werken bij Triade Vitree!

Werken in de management en ondersteuning

Ook in de management en ondersteuning ben jij van betekenis voor onze cliënten. Met jouw kennis, expertise en passie zorg jij voor het verschil. Of je nu werkt bij afdelingen als ICT, Recruitment, Financiën of Marketing en Communicatie.

Triade Vitree wil dat iedereen zoveel mogelijk zelf vorm kan geven aan het leven. Jouw werk in de management en ondersteuning bij Triade Vitree zorgt ervoor dat onze zorgmedewerkers kunnen focussen op dat waar ze goed in zijn - onze cliënten en kinderen begeleiden en zorgen dat ze het beste uit hun leven halen. Zo draag jij op jouw manier bij aan een mooi leven voor onze cliënten.

Management

Wil jij werken als manager of in de directie bij een zorgorganisatie? En kun als geen ander het beste uit een team of organisatie halen? Ontdek dan de diverse management vacatures binnen Triade Vitree – van functies als Manager Zorg tot Teamleider.

Ondersteuning

Heb jij zin om te werken in een snel veranderende organisatie en met jouw werk bij te dragen aan het leven van onze cliënten? Ontdek onze vacatures in Ondersteuning. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Communicatieadviseur, medewerker Advies & Aanmelding, Projectleider of Secretaresse.

Stagiaire

Zoek jij een leuke en leerzame stage in de management & ondersteuning? En wil je graag ervaring opdoen in een zorgorganisatie in teams als Marketing & Communicatie, ICT of Recruitment? Ontdek de uitdagende stageplaatsen bij Triade Vitree.

Management & Ondersteuning vacatures

Ter versterking van ons vastgoed team zijn wij op zoek naar een nieuwe projectleider!

Wij zoeken een nieuwe enthousiaste collega. Heb jij ervaring als medewerker crediteurenadministratie? Versterk dan ons crediteurenteam met jouw kennis!

Ben jij die ambitieuze manager die ons Expertisecentrum verder ontwikkelt? Kun jij het overzicht bewaren in een hectische omgeving? Heb jij lef en kun...

Heb jij de basis skills van online marketingcommunicatie al onder de knie? Super tof! Wij leren je de rest met plezier.

Benieuwd naar alle vacatures in management, ondersteuning of naar stagevacatures in de zorg?

Ervaringen van collega's die je voorgingen

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!