Zorg voor de jeugd

Ieder kind moet veilig kunnen opgroeien. Helaas lukt dat niet altijd. Triade Vitree helpt kinderen, jongeren en hun ouders met hun ontwikkeling. Dat doen we het liefst samen met het gezin – en misschien ook wel met jou. Kom bij ons werken en geef de jeugd een mooiere toekomst.

Word jeugdhulpverlener bij Triade Vitree

Kinderen ontdekken graag. Dat is misschien wel hun mooiste eigenschap: alles lijkt mogelijk. Helaas is dat niet voor alle kinderen en jongeren even vanzelfsprekend. Soms is er hulp nodig. En dát maakt Triade Vitree graag mogelijk.

Anders is ook normaal

Veel van onze hulp bieden we in de thuisomgeving – dat noemen we ook wel ambulante zorg. Zo ondersteunen we onder andere gezinnen bij acute onveiligheid of andere problemen en helpen we kinderen die extra hulp op school nodig hebben of kampen met een ontwikkelingsachterstand. Ook bieden we kinderen die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen ook een nieuw thuis.

Opleidingen

In de zorg is er altijd vraag naar gemotiveerde mensen. Mensen zoals jij. Want ook jij kunt de jeugd helpen zich verder te ontwikkelen. Heb je al ervaring in de zorg? Dan kun je mogelijk ook bij ons aan de slag. Kom je uit een andere branche, maar wil je toch graag kinderen en jongeren helpen? Wees welkom! Je moet dan nog wel een opleiding volgen, maar vaak is het ook mogelijk om te werken en leren tegelijkertijd. In onze actieve vacatures zie je welke eisen we stellen aan een functie.

Altijd een thuis

Elk kind is belangrijk. Kinderen met of zonder een licht verstandelijke beperking of met een ontwikkelachterstand: wij stimuleren ieder kind om zich op eigen wijze te ontwikkelen. Binnen de jeugdhulp kun je ongelooflijk veel kanten op. Maar of het nu gaat om hulp voor gescheiden ouders of spoedhulp bieden aan kinderen of gezinnen: altijd maak je het verschil. Voor het kind, voor de ouders, en voor jezelf. Samen proberen we de ander een mooie dag te bezorgen.

Kom werken met kinderen en jongeren. Geef ze hun jeugd terug.

Jeugdzorgwerker

Je snapt kinderen niet alleen: je doorziet wat ze nodig hebben. Juist kinderen met complexe problematiek hebben jou nodig. Het werk is afwisselend – en ja: uitdagend op een goede manier. Je wilt niet alleen het beste uit jezelf halen, maar ook uit de kinderen en jongeren. Helpen met leren en met leven. Jij bent onmisbaar.

Ambulant hulpverlener

Iedereen kan maar één keer opgroeien. Jij weet hoe belangrijk een veilige jeugd is. Daarom help je kinderen en gezinnen zoveel mogelijk met hun ontwikkeling. In hun eigen huis. Bijvoorbeeld door gezinnen met opvoedproblemen bij te staan. Eén ding is zeker: als ambulante hulpverlener geef je kinderen en jongeren een gezonder thuis. Jij bent onmisbaar.

Paramedici

Kijken naar wat een kind of jongere wél kan. Dat vind jij belangrijk. Als paramedicus behandel je onze kinderen en jongeren. Dat kan op allerlei gebieden. Als gedragsdeskundige, orthopedagoog of therapeut bijvoorbeeld. Maar altijd denk je in mogelijkheden. De gezondheid van cliënten staat voor jou op de eerste plaats. Jij bent onmisbaar. 

Onze nieuwste vacatures in Jeugdhulp

Ben jij de stagiaire die voor het verschil gaat zorgen op ons Kinderbehandelcentrum (KBC) in Emmeloord? Dan zijn wij op zoek naar jou voor het nieuwe schooljaar...

Jij houdt van afwisseling en wilt graag de ontwikkeling van jongeren stimuleren. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ben jij een enthousiaste begeleider die het verschil wil maken voor kinderen en jongeren in Dronten? Voor het KBC in Dronten zoeken wij een nieuwe collega...

Wij zoeken een jeugdzorgwerker voor 24 uur per week


Ervaringen van collega's die je voor gingen

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!