Wij zijn Triade Vitree

Wij bieden zorg en ondersteuning op maat aan mensen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis, en jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wij geloven in de eigen kracht van mensen en willen dat iedereen zoveel mogelijk zelf vorm kan geven aan het leven. Ook als niet alles vanzelf gaat. Samen kunnen we meer!

Werken bij Triade Vitree

Samen streven we ernaar dat onze cliënten naar vermogen zoveel mogelijk zelf vormgeven aan hun leven. Omdat elk mens en iedere zorgvraag uniek is, is ons antwoord op maat. Waar ligt iemands kracht? We kijken altijd naar wat wél mogelijk is.

Het is onze opdracht om degene die hulp nodig heeft, de benodigde tools aan te reiken en/of professionele ondersteuning te bieden. Door slim samen te werken en originele oplossingen te bedenken, maken we persoonlijke én doelmatige zorg mogelijk.

Werken bij Triade Vitree betekent bijdragen aan een mooi leven van onze cliënten! Of je nu werkt op één van onze locaties, in de jeugdhulp of in management en ondersteuning. Van begeleiding in woongroepen tot samen koken in een lunchroom en van bemiddeling in de jeugdhulp tot HR, communicatie of het secretariaat. Jij maakt het verschil!

Onze vakgebieden

Benieuwd wat jij kunt doen? Ontdek onze vacatures in jouw vakgebied!

Bekijk de vakgebieden >

Onze missie & visie

Meer leren over de missie, visie en kernwaarden van Triade Vitree?

Lees het hier >

Onze geschiedenis

Benieuwd naar het ontstaan van Triade Vitree?

Ontdek onze geschiedenis >

Dit is waarom jij kiest voor Triade Vitree

Mensen met aandacht voor mensen; dat is waarom jij kiest voor Triade Vitree. Daarnaast kies je voor:

  • Een functie waarin je maatschappelijk betrokken bent;
  • Veel mogelijkheden en vrijheid om te leren en ontwikkelen;
  • Leuke collega’s met hart voor hun werk en onze cliënten;
  • Uitdagend werk – geen dag is hetzelfde, en;
  • Werk waarin jij het verschil maakt.


Zorg jij voor het verschil?

Samen zoeken we naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen. Onze zorg en ondersteuning is altijd op maat, of het nu gaat om (beschermd) wonen, dagbesteding, begeleiding of behandeling. Help jij onze cliënten groeien binnen hun mogelijkheden, zowel op onze locaties als achter de schermen?

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!