Logeergezin

Voor kinderen en jongeren die wonen in onze gezinshuizen zijn we op zoek naar logeergezinnen voor in het weekend en in de vakanties. Vind jij het leuk om in je vrije tijd een kind of jongere wat extra aandacht te geven? Word logeergezin! 

Logeergezin 

Wat is een logeergezin?

Logeergezinnen en maatjes kunnen ondersteunend zijn voor gezinshuisouders en van grote betekenis voor kinderen en jongeren die opgroeien in een gezinshuis. We zoeken logeergezinnen waar kinderen en jongeren, tijdens de vrije weekenden van de gezinshuisouders, af en toe mogen logeren. Ook zoeken we maatjes die tijd en ruimte hebben om van betekenis te zijn voor kinderen en jongeren die opgroeien in een gezinshuis. Als maatje kun je een mooie aanvulling zijn op het dagelijks leven en het netwerk van een kind of jongere. Soms kan jouw beetje extra net het verschil maken. Vrijwilligers worden door Triade Vitree zorgvuldig gescreend en voorbereid op hun taak.

Vergoeding

Logeergezinnen krijgen een vaste vergoeding per nacht. Het logeerweekend is van vrijdag eind van de middag tot zondag eind van de middag. Tijdstip in overleg.

In het kort, heb jij:

•    Een groot hart en wil je graag iets betekenen voor kinderen en jongeren
•    Een logeerkamer beschikbaar
•    Geduld om liefdevol aan te sluiten bij het ritme en tempo van het kind of jongere
•    Zin om eens per maand je weekend te delen met een kind of jongere

Wil jij meer weten en samen met ons zorgvuldig uitzoeken of jij kunt bieden je nodig hebt?
Neem dan contact op met ons en mail naar gezinshuizen@triadevitree.nl.

Overige gezinshuisouder vacatures

Samen willen wij de beste ondersteuning neerzetten voor onze cliënten want samen kunnen we meer. Help jij ons mee als Begeleider?

Ben jij die manager die de zorgtransformatie binnen de jeugdzorg verder vorm kan geven? En wil jij je vak als manager in de volle breedte uitoefenen? Lees...

Voor de divisie Jeugd –24 uurszorg- zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega!

Zorg jij voor een veilige woonomgeving zodat onze bewoners met een intensieve zorgvraag s ’nachts rustig kunnen slapen?

Voor onze flexpool in NOP, Urk en omgeving zijn wij op zoek naar een begeleider.