Triade Vitree volwassen en jeugdzorg 
onder een dak

Triade Vitree biedt ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis en geeft jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen.

Wat doet Triade Vitree?

Wij willen iets waardevols toevoegen aan het leven van onze cliënten met een verstandelijke beperking, psychische stoornis of ingewikkelde thuissituatie. Ook bieden we hulp aan kinderen in jeugdzorg of in pleegzorg. Wij helpen daarbinnen iedereen die onze specialistische hulp nodig heeft om het leven zelf meer vorm te geven en te groeien naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Wat we doen, doen we op maat en samen met het kind, de jongere of volwassene. Ook de familie en omgeving worden hierbij betrokken. We helpen thuis, op school, bij het wonen, op de dagbesteding of op het werk. 

Met beproefde methodieken

Jij als professional kan, zonder de regie over te nemen, iets toevoegen aan het leven van de cliënt. We helpen zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk. Dit doen we op een professionele manier, gebaseerd op beproefde methodieken. We helpen mensen zich verder te ontwikkelen en te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen.

Wij zijn een lerende organisatie. We blijven ons continue verdiepen in de ontwikkelingen op ons vakgebied en bieden alle ruimte aan medewerkers hierin mee te denken. We werken uiteraard ook met reeds bewezen methodieken of aanpakken zoals:

  • Ambulante Spoedhulp
  • Gezin Centraal
  • Ouderschap Blijft
  • BOL EIM
  • Triple C 

Gehandicaptenzorg

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen bij ons wonen, werken en leren. Zelfstandigheid vinden we belangrijk.

Jeugdzorg en pleegzorg

We bieden jeugdhulp en pleegzorg aan gezinnen die dit nodig hebben. Ook zetten we ons in voor preventie om problemen te voorkomen. 

Geestelijke Gezondheidszorg

We begeleiden GGZ-cliënten op basis van zorg op maat. Ze hebben allemaal een eigen plan en we helpen ze graag verder.

Jouw toekomstige collega's 

Heb jij interesse in onze vacatures en wil je weten hoe je toekomstige collega's over werken bij Triade Vitree denken? Lees dan eens hun eigen verhalen zodat je een indruk krijgt van onze cultuur. 

Staat jouw ideale baan er niet tussen? 

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang leuke vacatures in je inbox