Werken in de GGZ 

Werken met mensen met psychiatrische problematiek is geen dag hetzelfde. Je draagt zorg voor volwassen cliënten met psychiatrische problematiek. Iedere cliënt heeft intensieve ondersteuning nodig vanuit zijn/haar eigen specifieke zorgbehoefte. De intensiteit van deze ondersteuning is flexibel. Waar nodig schaal je op- en af.

Goede relatie opbouwen

De complexe wisselwerking tussen het cognitieve en de psychiatrische problemen van de cliënten maakt dat overschatting op de loer ligt. Daarom is het belangrijk een goede relatie op te bouwen met elkaar. De band die je opbouwt is op basis van wederzijds respect, betrouwbaarheid en professionele verbondenheid. 

Signaleren en handelen

Jij bent in staat om spanningsopbouw bij de cliënten vroegtijdig te signaleren, zorgvuldig te rapporteren en de-escalerend te handelen. Wanneer de cliënt er behoefte aan heeft, werk je samen aan een betekenisvolle daginvulling en onderneem je samen activiteiten.

Invloed op je werkrooster

Je hebt zelf invloed op het werkrooster en een meerkeuzepakket aan arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een baan waarin je echt het verschil maakt? Vind jij zelfstandig werken belangrijk en wil je daarnaast een fijn team collega’s om je heen waar je met vragen of voor feedback terecht kunt? Neem dan contact met ons op of kijk bij de vacatures voor de mogelijkheden.

Jij maakt van kleine successen, grote ervaringen, je bent creatief, en ziet in elke moeilijkheid een mogelijkheid. Toch? Lees dan gauw verder!

Staat jouw ideale baan er niet tussen? 

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang leuke vacatures in je inbox