Onze specialismes op het gebied van jeugdzorg en pleegzorg

Alle kinderen moeten gezond en veilig kunnen opgroeien in hun eigen omgeving bij hun ouders. Triade Vitree komt in beeld als dit niet vanzelf gaat. En daar hebben wij jou als professional bij nodig. Je kunt bij ons naast de kennis uit je opleiding ook je eigenheid als mens en je persoonlijke kwaliteiten inzetten. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Jij maakt het verschil

Bij ons maak jij het verschil voor kinderen, jongeren en gezinnen. Vitree is specialist in jeugdhulp en kiest voor hulp in (en met) het gezin, als er sprake is van meer dan één probleem. Als dat niet kan, geeft Vitree voorrang aan opvang van een kind of jongere in een vervangende gezinssituatie, bijvoorbeeld in een van onze 500 pleeggezinnen. En wanneer dat niet mogelijk is, hebben we onze locaties 24-uurszorg.

Veel vormen jeugdzorg

Voor iedere vraag kunnen we de best passende vorm van hulp verzorgen. Als je bij ons komt werken, kun je kiezen uit diverse vormen van hulpverlening: begeleiding en huisvesting, onderwijshulp, gezinshulpverlening, hulp bij scheiding, pleegzorg, en 24-uurs zorg. 

Jeugdhulp is een mooi vak en Triade Vitree heeft je veel te bieden. Je krijgt te maken met een dynamische omgeving waarin jij met jouw visie op begeleiding van kinderen/jongeren, de kwaliteit van dienstverlening continu kunt verbeteren. Je krijgt volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden voor een professional, ook richting management. 

Invloed op je werkrooster

Je hebt zelf invloed op het werkrooster en een meerkeuzepakket aan arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een baan waarin je echt het verschil maakt in het leven van een kind/jongeren en diens ouders? Vind jij zelfstandig werken belangrijk en wil je daarnaast een fijn team collega’s om je heen waar je met vragen of voor feedback terecht kunt? Neem dan contact met ons op of kijk bij de vacatures voor de mogelijkheden.

Staat jouw ideale baan er niet tussen? 

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang leuke vacatures in je inbox