Meet & Greet Triade Vitree

Ben jij onze nieuwe collega?

Eerst een kijkje nemen? Dat kan. Kom gezellig naar de meet & greets op één van onze locaties!

  • Gelderse Hout/Hondsdraf in Lelystad op donderdag 7 september
  • Bachweg in Almere op woensdag 13 september
  • Sieradenweg in Almere op donderdag 21 september

Wat kun je verwachten?

Het is een vrij programma waarbij we een open inloop hebben – iedereen is van harte welkom tussen 14.00 tot 17.00 uur. Op de locaties van onze meet & greets werken en/of wonen onze cliënten. We hebben diverse kraampjes waar je terecht kunt voor informatie. Begeleiders van verschillende locaties zijn present om hun verhaal te doen.

Wil jij de Triade Vitree begeleiders en cliënten zoals Carmin, Yordi of Roy ontmoeten? Meld je aan voor de meet & greets! 

Nog niet zeker of je kan? Spontaan langskomen kan altijd. 

Meld je aan voor de
Gelderse Hout

Kom jij donderdag 7 september naar de meet & greet bij de Gelderse Hout in Lelystad? >> Meld je aan!

Meld je aan voor de
Bachweg

Kom jij woensdag 13 september naar de meet & greet op de Bachweg in Almere?    >> Meld je aan! 

Meld je aan voor de Sieradenweg

Kom jij donderdag 21 september naar de meet & greet bij de Sieradenweg in Almere? >> Meld je aan!

Over de Gelderse Hout

Op de Gelderse Hout wonen mensen met een complexe zorgvraag. Er zijn drie woningen waarin elke bewoner een eigen slaapkamer heeft. Elke woning heeft een eigen doelgroep en deze verschilt in niveau van functioneren. Op het terrein is de mogelijkheid voor dagbesteding in een grote schuur waar mensen werken die handig zijn met bijvoorbeeld timmeren en schilderen. Er worden meubels en snuisterijen opgeknapt.

Wil je kennismaken? De meet & greet zelf is bij de Hondsdraf. Dat ligt op loopafstand van de Gelderse Hout. Meld je aan! >>

Over de Bachweg

Op de Bachweg vind je een inspirerende gemeenschap van woongroepen, dagopvang, een logeerhuis en een activiteitencentrum. Allemaal gericht op het welzijn van mensen met een beperking.

Hier wonen ouderen met een ernstig verstandelijke beperking, soms gecombineerd met een lichamelijke uitdaging. Voor een deel van onze cliënten vindt de dagbesteding zelfs aan huis plaats, waardoor ze zich in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen. En ben je creatief in het bedenken van leuke activiteiten – dan ben je helemaal op je plaats. Meld je aan! >>

Over de Sieradenweg

Op de Sieradenweg kunnen mensen in hun eigen appartement wonen en begeleiding op maat krijgen. We hebben 24 tweekamerappartementen voor mensen met een beperkte zorgvraag en 48 éénkamerappartementen voor mensen die meer zorg en ondersteuning nodig hebben. Naast de woningen is er een mogelijkheid voor creatieve en fysieke dagbesteding.

Yordi woont hier, weten wat zijn ervaringen zijn? Hij vertelt je graag meer! Of kom gezellig langs. Meld je aan >>

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!