“Ik heb veel nieuwe dingen geleerd.”

31 mei 2023

Mijn naam is Lorijn en ik heb mijn afstudeerstage gelopen op de Marketing en Communicatieafdeling van Triade Vitree. Samen met mijn collega’s heb ik zichtbaar verschil gemaakt, wat echt laat zien dat mijn stage niet alleen voor mij, maar ook voor Triade Vitree iets heeft opgeleverd. Ik heb veel gedaan, waardoor ik veel variatie had in mijn werk en de dagen voorbijvlogen. Ook heb ik veel nieuwe dingen geleerd en kan ik mijn portfolio aanvullen met mooie opdrachten.

Ik heb mogen meewerken aan de optimalisatie van de werken-bij-website (www.werkenbijtriadevitree.nl). Ik heb nieuwe pagina’s opgemaakt, teksten aangepast en - zoals ik nu doe – heb ik veel content gemaakt. Het besturingssysteem om de websites mee aan te passen was nieuw voor mij. Ik had hiervoor niet veel met websites gedaan, maar ik rolde er zo in. Ik mocht gelijk aan de slag en door te doen kreeg ik het zo onder de knie.

Ook heb ik meegewerkt aan de donatie website: www.steuntriadevitree.nl. Daar wilden we meer zichtbaarheid voor creëren, zodat er (meer) donatiegeld binnenkomt om leuke uitjes en/of materiële dingen aan te schaffen voor cliënten. Ik heb alle content gemaakt voor twee campagnes, zoals het maken van video’s, afbeeldingen en teksten voor alle online kanalen (website en social media). Dit project was voor mij bedoeld als eind-examenopdracht, maar uiteindelijk werd het ook daadwerkelijk ingezet. Het was fijn dat Triade Vitree mij de ruimte gaf mijn eindexamen te doen. Uiteindelijk ben ik geslaagd en kan Sponsoring mijn content gebruiken. Win/win dus.

Regelmatig kreeg ik goede bruikbare feedback op mijn gemaakte werk. Ik hoorde wanneer ik het goed gedaan had en wanneer het beter kon. Ik heb veel mogen doen en daarvan veel geleerd. Ook kan ik mijn portfolio aanvullen met de opdrachten die ik voor Triade Vitree heb mogen doen. Het was een geslaagde stage en ik kan het écht iedereen aanraden.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!