'Ik kan het écht iedereen aanraden, dit was een geslaagde stageperiode'

8 maart 2024

Mijn naam is Esli, 18 jaar oud en ik heb mijn eerste snuffelstage mogen lopen op de Marketing & Communicatieafdeling van Triade Vitree. Deze stageperiode was dus van relatief korte duur (5 februari 2024 t/m 15 maart 2024) maar dit neemt niet weg dat ik de afgelopen periode ontzettend veel geleerd heb. Graag wil ik jullie meenemen van begin tot eind door mijn leuke en leerzame periode bij Triade Vitree.

Mijn eerste week ben ik meegenomen door alle systemen van Triade Vitree. Ik heb kennis gemaakt met mijn collega’s én ik mocht mijn eerste vergaderingen al bijwonen. Deze vergaderingen (ook later in de stage) hebben ontzettend veel bijgedragen aan het opdoen van kennis, ik heb een hele hoop indrukken gekregen over bepaalde situaties en opkomende campagnes binnen het bedrijf. Dit was ontzettend interessant en vooral leerzaam!

Verder heb ik door de weken heen mee mogen draaien met een aantal campagnes. Zo heb ik content gecreëerd van flyers en posters tot het helpen meebouwen aan websitepagina’s.
Een van de campagnes waarop ik ben ingezet wil ik even uitlichten. Deze campagne ging over het aankomende volleybaltoernooi voor medewerkers van Triade Vitree aankomende Mei 2024. Binnen deze campagne heb ik ontzettend veel de kans gekregen om online communicatie uitingen te maken. Zo heb ik de uitnodiging, promotieposter én in samenwerking met mijn stagebegeleidster de website mogen inrichten. Tot slot om dit plaatje rond te mogen maken hebben we hier ook vergaderingen over gehad om dit met andere collega’s te bespreken en rond te breien. Ik ben ontzettend blij dat ik hierin zoveel heb mogen doen want zo heb ik ook de kans gekregen om mijzelf op verschillende fronten te ontwikkelen en heb ik de mogelijkheid gehad om feedback te ontvangen die ik ook weer in mijn ontwikkeling vooruit kon toepassen. 

Door deze weken heen heb ik dus ontzettend veel de kans gehad om te creëren, luisteren, leren, maar ook heb ik altijd de ruimte gekregen om mijn eigen schoolopdrachten te maken en werd er toen tijd vrijgemaakt om hier tijd en aandacht aan te besteden wat ik ook super fijn was.

Het was een geslaagde stage en ik kan het écht iedereen aanraden!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!