Nieuws van Triade Vitree

Triade Vitree heeft regelmatig interessant nieuws te melden, bijvoorbeeld over de bouw van nieuwe locaties en leuke projecten die we doen. Op deze pagina vind je alle nieuwtjes bij elkaar. 

Project sieradenweg van start in 2020

In Almere gaan we 72 nieuwe woon- en werkplekken bouwen voor mensen die intensieve begeleiding nodig hebben. De nieuwbouwplannen krijgen steeds meer vorm en volgens de planning begint de bouw direct na de zomervakantie van dit jaar (2020). 

Lees meer

Technologie in de zorg bij Triade Vitree

Slimme uitvindingen kunnen het dagelijks leven van cliënten net iets beter of mooier maken. Erwin Pfeiffer volgt voor Triade Vitree de ontwikkelingen op de voet. Ook zorgt hij dat nieuwe uitvindingen en snufjes worden getest.

Lees meer

George en Gaby vertellen over 'Beste Maatjes'

Samen de honden uitlaten, veel praten en spelletjes doen – bewoner George en vrijwilliger Gaby kunnen het goed met elkaar vinden. Al meer dan drie jaar zijn zij Beste Maatjes.

Lees meer

Start nieuwbouw Sont in Lelystad

Met de bouw van een nieuw complex aan de Sont in Lelystad kan een passende woonplek geboden worden aan 24 jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. 

Er gaan 24 zelfstandige éénkamerappartementen gerealiseerd worden met een eigen keuken en badkamer, waarbij 24-uurs begeleiding op maat wordt geboden.

Lees verder

Triade Vitree zoekt leden Raad van toezicht

Triade Vitree is op zoek naar twee nieuwe leden voor de Raad van toezicht. 

De Raad van toezicht voelt zich primaire verantwoordelijk voor het borgen van de belangen van de cliënten van Triade Vitree en hun directe omgeving. Goede zorg staat hierbij centraal. 


Lees hier verder

VIG diploma gehaald in coronatijd

Acht medewerkers zijn geslaagd! Ze behaalden in coronatijd hun VIG diploma. 

Amanda en Bianca zijn twee van de geslaagden. In een vlog blikken zij terug op afgelopen jaar, waarin alles net even anders ging dan normaal.


Lees hier verder

Staat jouw ideale baan er niet tussen? 

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang leuke vacatures in je inbox