Nieuws van Triade Vitree

Triade Vitree heeft regelmatig interessant nieuws te melden, bijvoorbeeld over de bouw van nieuwe locaties en leuke projecten die we doen. Op deze pagina vind je alle nieuwtjes bij elkaar. 

Op video zien wat je doet en zélf ervaren wat er beter kan. In de jeugdzorg werkt Triade Vitree al langer met video-interactiebegeleiding. Sinds kort gebeurt dat ook op twee woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking. Zes collega’s volgden daarvoor de opleiding tot video-interactiebegeleider. 

Hoe werkt video-interactiebegeleiding precies? Arjan  legt graag uit hoe je andere signalen kunt oppikken op deze manier. 

Lees meer

Hybride leren: Samenwerking ROC en Triade Vitree

“Hoe mooi is het om jonge mensen enthousiast te maken voor de zorg en hen als het ware samen op te leiden.” Die woorden sprak manager Wanda Aden bij Triade Vitree tijdens de aftrap van het schooljaar voor een groep studenten van het ROC van Flevoland. “In het werk is het altijd zoeken naar de juiste persoon op de juiste plek. Met dit traject kunnen we elkaar heel goed leren kennen.” Dinsdag 7 september startte een pilot bij de woonzorglocatie Bachweg. Een groep van 9 studenten Maatschappelijke Zorg krijgen dit jaar les volgens een nieuwe manier van opleiden; het hybride leren.

Lees meer

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Project sieradenweg van start in 2020

In Almere gaan we 72 nieuwe woon- en werkplekken bouwen voor mensen die intensieve begeleiding nodig hebben. De nieuwbouwplannen krijgen steeds meer vorm en volgens de planning begint de bouw direct na de zomervakantie van dit jaar (2020). 

Lees meer

Technologie in de zorg bij Triade Vitree

Slimme uitvindingen kunnen het dagelijks leven van cliënten net iets beter of mooier maken. Erwin Pfeiffer volgt voor Triade Vitree de ontwikkelingen op de voet. Ook zorgt hij dat nieuwe uitvindingen en snufjes worden getest.

Lees meer

George en Gaby vertellen over 'Beste Maatjes'

Samen de honden uitlaten, veel praten en spelletjes doen – bewoner George en vrijwilliger Gaby kunnen het goed met elkaar vinden. Al meer dan drie jaar zijn zij Beste Maatjes.

Lees meer

Start nieuwbouw Sont in Lelystad

Met de bouw van een nieuw complex aan de Sont in Lelystad kan een passende woonplek geboden worden aan 24 jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. 

Er gaan 24 zelfstandige éénkamerappartementen gerealiseerd worden met een eigen keuken en badkamer, waarbij 24-uurs begeleiding op maat wordt geboden.

Lees verder

Triade Vitree zoekt leden Raad van toezicht

Triade Vitree is op zoek naar twee nieuwe leden voor de Raad van toezicht. 

De Raad van toezicht voelt zich primaire verantwoordelijk voor het borgen van de belangen van de cliënten van Triade Vitree en hun directe omgeving. Goede zorg staat hierbij centraal. 


Lees hier verder

VIG diploma gehaald in coronatijd

Acht medewerkers zijn geslaagd! Ze behaalden in coronatijd hun VIG diploma. 

Amanda en Bianca zijn twee van de geslaagden. In een vlog blikken zij terug op afgelopen jaar, waarin alles net even anders ging dan normaal.


Lees hier verder

Staat jouw ideale baan er niet tussen? 

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang leuke vacatures in je inbox