In 2021 start nieuwbouwproject Sont in Lelystad

Met de bouw van een nieuw complex aan de Sont in Lelystad kan een passende woonplek geboden worden aan 24 jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. 

Er gaan 24 zelfstandige éénkamerappartementen gerealiseerd worden met een eigen keuken en badkamer, waarbij 24-uurs begeleiding op maat wordt geboden.

De nieuwbouw is bestemd ter vervanging van de huidige locaties Schoener 11 en Markermeerstraat in Lelystad. 

De nieuwbouw gaat begin 2021 van start.

Oefenen en leren

De jonge bewoners krijgen de kans om vanuit een appartement met begeleiding te oefenen en te leren. Ze worden hierbij begeleid en ondersteund door een ervaren, stabiel en enthousiast team van Triade, de begeleiders zijn dagelijks 24 uur aanwezig op de locatie. Het doel is dat zij hierna geheel zelfstandig gaan wonen, met of zonder extra begeleiding.

Eisen van deze tijd

De bouw start begin 2021, naar verwachting kunnen na de zomer 2021 de eerste cliënten verhuizen. De nieuwe woningen voldoen helemaal aan de eisen van deze tijd. Zo beschikt straks iedere cliënt over een eigen appartement met kitchenette en eigen sanitair. Deze betere woongebouwen hebben een positieve invloed op het verlenen van zorg, het leren van zelfstandig worden en de zorgexploitatie.

Staat jouw ideale baan er niet tussen? 

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang leuke vacatures in je inbox