Vrijwilliger worden

Als vrijwilliger ben jij een waardevolle aanvulling op de zorg die wij, samen met familieleden, verlenen. Met jouw hulp krijgen onze cliënten de kans om net even iets extra's te doen. Het liefst vinden we voor elk van onze cliënten een vrijwilliger. 

Wat vragen we

Enthousiaste mensen die meerwaarde zien in het contact met  mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwilligers die met plezier met ons samenwerken, die betrokken en betrouwbaar zijn. Geduld en een goed humeur zijn de sleutelwoorden. 

Spreekt het je aan dan zien we uiteraard graag een reactie. Een verklaring omtrent gedrag is een voorwaarde. Deze wordt na de intake door ons aangevraagd. 

Doen wat je leuk vindt

Het is belangrijk dat je vrijwilligerswerk doet wat je leuk vindt. Elke aanmelding start daarom met een intakegesprek met de vrijwilligerscoördinator Lyda van der Wal. Samen praten we over jouw interesses en onze mogelijkheden, zoals:

  • Maatje worden
  • Werken in de tuin
  • Huis-tuin en keukenklusjes
  • Koken
  • Wandelen

Natuurlijk begeleiden we je bij het werk wat je doet. Ben je benieuwd naar onze huidige vacatures voor vrijwilligers? 
Ga naar onze vacatures

Contact 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om als vrijwilliger aan het werk te gaan bij Triade Vitree? Mail of bel ons. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden voor een van de vele functies die we beschikbaar hebben. Ga naar onze vacature of bel met je vraag.


Telefoon

06 516 13 500

Onze vrijwilligers aan het woord

Vrijwilliger Harm 

Toen Harm Pieter begon als vrijwilliger had hij niet gedacht dat dit tot een carrièreswitch zou leiden.

Lees meer >

Vrijwilliger Maurice & Iliana

Die stralende ogen en warme glimlach - daarvoor doen we het! Maurice en Iliana zijn maatjes van Klaartje. 

Lees meer >

Vrijwilliger Jan

Biologisch boer Jan over Yacon en zijn werk als vrijwilliger op de MMM boerderij. Hij geniet van het werk en de samenwerking met de meewerkers van Triade Vitree.

Lees meer >

Marie José en Evert zijn al vele jaren vrijwilliger. Tijdens één van hun reizen ontmoetten ze gentleman Alex, een echte gentleman met wie ze het contact bleven onderhouden.


Lees hier hun verhaalJoey en Tom: beste maatjes“We hebben samen een superweek gehad!”

Joey woont op het Geldersehout. Tom is de vrijwilliger van Joey. Tom vertelt: “Ik heb Joey leren kennen toen ik groepsbegeleider was op het Geldersehout. Ons contact was altijd heel goed. Daarom wilde ik na mijn afscheid in 2019 betrokken bij hem blijven als vrijwilliger.”


Lees hier hun verhaal