Vrijwilliger bij Triade Vitree

Vrijwilliger worden

Als vrijwilliger ben jij een waardevolle aanvulling op de zorg die wij, samen met familieleden, verlenen. Met jouw hulp krijgen onze cliënten de kans om net even iets extra's te doen. Het liefst vinden we voor elk van onze cliënten een vrijwilliger.

Wat vragen we?

Enthousiaste mensen die meerwaarde zien in het contact met  mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwilligers die met plezier met ons samenwerken, die betrokken en betrouwbaar zijn. Geduld en een goed humeur zijn de sleutelwoorden. 

Spreekt het je aan dan zien we uiteraard graag een reactie. Een verklaring omtrent gedrag is een voorwaarde. Deze wordt na de intake door ons aangevraagd. 

Doen wat je leuk vindt

Het is belangrijk dat je vrijwilligerswerk doet wat je leuk vindt. Elke aanmelding start daarom met een intakegesprek met de vrijwilligerscoördinator Lyda van der Wal. Samen praten we over jouw interesses en onze mogelijkheden, zoals:

  • Maatje worden
  • Werken in de tuin
  • Huis-tuin en keukenklusjes
  • Koken
  • Wandelen

Natuurlijk begeleiden we je bij het werk wat je doet. Ben je benieuwd naar onze huidige vacatures voor vrijwilligers? 
Ga naar onze vacatures.

Maatje

Onze cliënten zoeken gezellige maatjes om samen leuke dingen te doen. Denk aan shoppen, naar een pretpark of een drankje doen. Ervaring is niet nodig, jouw talent en enthousiasme zijn genoeg. 

Bekijk onze vacatures >

Groepsvrijwilliger

Als groepsvrijwilliger kun je de begeleiders ondersteunen op een dagbesteding en met de cliënten diverse activiteiten doen zoals een tuin onderhouden, balletje trappen of koken bijvoorbeeld. 

Bekijk onze vacatures >

Zwemmen

Voor cliënten die erg van zwemmen houden, maar dit niet zelfstandig kunnen zoeken wij een zwemmaatje om wekelijks mee te zwemmen. Daarnaast is het ook gezellig om samen te gaan.

Bekijk onze vacatures >

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden om als vrijwilliger aan het werk te gaan bij Triade Vitree? Neem per mail contact met ons op of telefonisch op het nummer: 06 51 61 35 00. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden voor een van de vele functies die we beschikbaar hebben.