Onze cultuur

Triade Vitree een lerende organisatie

Triade Vitree is een lerende organisatie. Dat betekent dat we niet alleen als organisatie continu verbeteren, maar dat ook jij als medewerker, wordt gestimuleerd om je verder te ontwikkelen, resultaten te bereiken en werkplezier te ervaren. In ons werk zijn de volgende vier kernwaarden leidend.

Speels - Kleur buiten de lijntjes

Je denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden en bent niet bang om buiten de kaders te denken. Je vraagt je af waarom we binnen de organisatie dingen doen zoals we ze doen, en of het anders kan, zodat we met elkaar kunnen blijven verbeteren.

Dapper - Durf het anders te doen

Je durft te experimenteren in je werk. Je hebt het lef om af te wijken van de norm en hulp en ondersteuning te bieden op jouw manier. Blijkt een bepaalde methode niet te werken? Dan laat je je niet uit het veld slaan en probeer je het op een andere manier. Je blijft altijd dichtbij jezelf.

Eerlijk - Communiceer, wees open

Je stapt op collega’s af als je iets dwarszit, stelt je open op voor vragen van anderen, en gaat graag het gesprek aan. Je bent nieuwsgierig naar anderen en stelt je open voor hun verhaal. Je geeft een realistisch beeld van hoe de zaken ervoor staan, doet wat je zegt en zegt wat je doet.

Vertrouwen - Samen het goede doen

Je hebt vertrouwen in jezelf en in je eigen vakmanschap en helpt anderen graag om het beste uit henzelf te halen. Je vertrouwt erop dat we als organisatie het goede doen en voelt je uitgenodigd om samen nieuwe initiatieven te ontplooien. Loopt een situatie anders dan verwacht, dan val je je collega’s niet af maar ga je het gesprek aan.

Reageer vandaag nog

Spreekt deze mentaliteit jou aan? Wil jij jouw lef, kennis en vaardigheden graag bij ons inzetten? Reageer dan nog vandaag op een van onze vacatures. Staat jouw ideale baan in de zorg er niet bij, maar voel je een klik met onze organisatie, stuur dan een open sollicitatie. We gaan graag samen met jou op zoek naar een baan die bij je past. 

Dit beloven wij jou!

Het werk bij Triade Vitree past bij mensen die verantwoordelijkheidsgevoel hebben. We zijn een organisatie die in beweging en ontwikkeling is. Ook jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. 

Eigen regie

Wij vertrouwen op jouw professionaliteit en van ons krijg je alle ruimte om deze in te zetten.

Volop in ontwikkeling

De wereld staat niet stil en wij geven je ruimte om mee te bewegen en je te ontwikkelen op jouw vakgebied.

Een hecht team!

Wij bieden jou een veilig en hecht team waarin jij al je talenten in kunt zetten voor het welzijn van de cliënt.

Staat jouw ideale baan er niet tussen? 

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang leuke vacatures in je inbox