Onze arbeidsvoorwaarden voor gezinshuisouders


Triade Vitree gelooft in een op maat gemaakt voorstel met betrekking tot jouw arbeidsvoorwaarden. Samen met jou kijken wij naar de salariëring, onkostenvergoeding en de secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Zelfstandig, franchisenemer of in loondienst

Je kunt op drie manieren als gezinshuisouder aan de slag: 

  1. In loondienst bij Triade Vitree 
  2. Als zelfstandig ondernemer 
  3. Als franchisenemer via Gezinshuis.com

Fulltime of parttime?

Naast een fulltime dienstverband bieden wij ook de mogelijkheid om als parttime gezinshuisouder bij ons te werken.

Als parttime gezinshuisouder bied je een aantal dagen per week opvang. Bijvoorbeeld alleen op doordeweekse dagen of juist in een (lang) weekend. Afhankelijk van wat bij jouw persoonlijke situatie past. Heb jij de mogelijkheid en de drive om als parttime gezinshuisouder aan het werk te gaan? Dan brengen we graag samen met jou je mogelijkheden in kaart.

Ieder kind verdient opvang en ondersteuning op maat. Juist daarom kan jouw parttime aanbod voor kinderen en jongeren van grote waarde zijn.

Wil je meer weten over wat het beste bij jou past?

Als je enthousiast bent om als gezinshuisouder bij ons aan de slag te gaan komen we graag met je in contact. Gezinshuisouder worden is niet zomaar een baan, er komt veel bij kijken. Het is maatwerk bij uitstek!

Neem gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek denken we graag met je mee bij de voorbereiding op jouw toekomstige werk als gezinshuisouder. 
Stuur een email naar gezinshuizen@triadevitree.nl of bel ons op nummer 088 178 71 10