"Ik heb dankbaar werk: de kleinste dingen worden gevierd"

Het werk van begeleider dagbesteding Nikki

Mijn werk is erg afwisselend, vooral doordat ik op verschillende locaties werk, waar het werk dus ook weer anders is. In het algemeen werk ik met cliënten in de horeca die ik begeleid om hun doelen te behalen. Elke cliënt heeft persoonlijke doelen. Die verschillen erg van elkaar: van een biertje tappen tot een keukencertificaat halen.

Kleine feestjes 

Ik vind dat ik erg dankbaar werk heb. De kleinste dingen worden gevierd, zoals het goed wegbrengen van een bestelling of het klaarzetten van een kopje koffie met het bijpassende schoteltje. Dit geeft mij een goed gevoel. Het is ook echt mijn doel om telkens deze kleine feestjes te vieren.

Meer en meer ontwikkelen

Triade Vitree is een fijne organisatie om voor te werken. Er wordt gekeken naar je kwaliteiten en daarmee wordt rekening gehouden. Ik wilde vanaf het moment dat ik hier werkte meer en meer. Dat is iets van mijzelf. Ik krijg altijd de kans om mij binnen de organisatie meer te ontwikkelen. Dit kan zijn met trainingen die worden aangeboden of (extra) werkzaamheden binnen de horeca-locaties.

Muziek geeft mij energie

Ik houd erg van muziek. Ik rijd altijd een halfuur naar mijn werk en zing dan lekker mee met mijn favoriete muziek. Wanneer ik thuis kom, is het eerste wat ik doe muziek aanzetten en ook dan zing en dans ik lekker mee. Het geeft mij energie en een gevoel van vrijheid. En loopt een dag een keer anders dan verwacht, dan is muziek ook een mooie manier om het negatieve om te buigen naar iets positiefs.

Staat jouw ideale baan er niet tussen? 

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang leuke vacatures in je inbox