Wij zoeken collega's voor de Sieradenweg!


Vacatures gehandicaptenzorg op de Sieradenweg

Om onze bewoners vanaf begin 2022 op en top te kunnen ondersteunen, zoeken we nu:

Begeleider
Sieradenweg

Vacature Neem contact op

Persoonlijk begeleider Sieradenweg

Een mooie kans voor verzorgenden IG en verpleegkundigen

Zoek je als verzorgende IG of als verpleegkundige een plek waar je echt aandacht en tijd kunt besteden aan cliënten? Bij Triade Vitree aan de Sieradenweg in Almere bieden we je de kans in de VG-zorg. Omdat je je in je rol als verzorgende niet met ADL-taken bezighoudt, heb je de ruimte om er echt voor bewoners te zijn. Werk je nu nog in de ouderenzorg? Geen probleem. Wij zorgen voor de trainingen, cursussen en voor lange diensten. Je BIG-registratie houd je gewoon. Handig als de ouderenzorg weer trekt.

Verzorgende IG
Sieradenweg

Vacature Neem contact op

Verpleegkundige Sieradenweg

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?


Wij gaan bezig met brievenselectie

Ontvangen! Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee weken in behandeling.


Een eerste gesprek

Een match! Wij willen graag met jou in gesprek. Jij krijgt per mail een uitnodiging voor een eerste gesprek. In dit gesprek willen wij jou graag beter leren kennen en kun jij ook jouw vragen stellen over de functie. 


Meeloopdag

Zijn wij beiden enthousiast na het eerste gesprek? Dan loop je op de locatie zelf mee. Zo leer jij het team én de cliënten beter kennen. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is voor jou, het team en de cliënten. 


Welkom bij Triade Vitree

Het meelopen is goed gegaan. In een laatste gesprek met de manager worden jouw contractvoorwaarden besproken. Ga je akkoord? Dan kom je in dienst bij Triade Vitree.