Triade Vitree werft pleegouders via Facebook Live

De collega's van pleegzorg houden binnenkort weer een livechat op Facebook. Geïnteresseerden kunnen deze volgen en kunnen hun vragen over pleegouderschap stellen.

Corona vroeg van iedereen inventiviteit en flexibiliteit. Ook voor de collega's van pleegzorg. 

Voordat het coronatijdperk begon verzorgden de collega's van pleegzorg op frequente basis voorlichtingsavonden over pleegouderschap. Dit waren fysieke avonden waarbij alle belangstellenden in 1 ruimte bij elkaar zaten. Toen Corona uitbrak kon dit niet meer. 

Wanneer live chat over pleegzorg

Onze collega's van pleegzorg verzorgen op dinsdagavond 29 september om 20.00 uur de live chat op Facebook. De live chats die daarop volgen zijn op 3 en 30 november, eveneens om 20.00 uur. Deze interactieve sessies zijn te volgen via deze link.

Deze online presentaties met een moment om vragen te stellen, vinden niet alleen 's avonds plaats. Op vrijdag 30 oktober is er 's ochtends om 10.00 uur een live chat.

Via de digitale weg maken we het heel laagdrempelig om informatie te geven. De eerste keer was er veel animo voor de live chat en leverden deze inspanningen ook daadwerkelijk aanmeldingen op. 

Staat jouw ideale baan er niet tussen? 

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang leuke vacatures in je inbox