Ontdek de zorg bij Triade Vitree

Voor jou kan de Ontdekdezorg week een mooie eerste stap zijn voor het werken in de zorg. Triade Vitree denkt graag mee laat jou meer zien over het werken in de gehandicaptenzorg, jeugdhulp en GGZ. Wanneer je overweegt om bijvoorbeeld als herintreder of zij-instromer in de zorg te stappen, ontstaan er vragen als: 'wat ga je doen, welke opleiding(en) heb je nodig, hoeveel uren ga je werken en welk salaris ga je verdienen'.  Dit zijn praktische vragen waar je graag een antwoord op wil hebben voordat je je verder gaat oriënteren. 

Wie is Triade Vitree

Triade Vitree wil iets waardevols toevoegen aan het leven van onze cliënten met een verstandelijke beperking, psychische stoornis of ingewikkelde thuissituatie. Ook bieden we hulp aan kinderen in jeugdzorg of in pleegzorg. Wij helpen daarbinnen iedereen die onze specialistische hulp nodig heeft om het leven zelf meer vorm te geven en te groeien naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Wat we doen, doen we op maat en samen met het kind, de jongere of volwassene. Ook de familie en omgeving worden hierbij betrokken.

Stel ons je vragen over werken in de zorg via YouTube

Een van de manieren waarop we jou meer willen vertellen is via Live Chats. Dinsdag en donderdag ben je van harte welkom om deel te nemen en je vragen te stellen. We doen dit dinsdag 23 maart om 09.30 uur en donderdag 25 maart om 16.00 uur.

Zij-instromer Peter wil zijn carrière afsluiten in de zorg

Peter Rijnsdorp (65 jaar) is begeleider bij een MVG-groep. Hij vertelt over de keuzes die hij heeft gemaakt en waarom deze rol zo goed bij hem past.  Peter is een mooi voorbeeld van een zijinstromer die op zijn 62e de keuze maakte om te gaan werken in de gehandicaptenzorg.

Peter heeft geen spijt

“Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van de stap die ik heb gemaakt. Het is een fantastisch team. Ik leer veel van de jongere mensen om me heen en van de omgang met de bewoners." 

Wat doet Triade Vitree voor herintreders en zij-instromers?

Ellen en Diantha geven antwoord op vragen als: wat is het verschil tussen een herintreder en een zij-instromer? Welke capaciteiten en competenties heb je nodig? En hoe ziet het opleidingstraject eruit? Bekijk het filmpje voor alle antwoorden.