Zorg jij voor het verschil bij Triade Vitree?

Ben jij er graag voor mensen met een verstandelijke beperking? Of zie je jezelf wel in de rol van jeugdzorgwerker voor jongeren? Bij ons kun je alle kanten uit - dat moet je als muziek in de oren klinken. Kom voor een Meet & Greet op woensdag 12 oktober bij het Eksternest. 


Ben jij onze nieuwe zorgmedewerker?

Als medewerker in de zorg ben je geduldig, creatief, zorgvuldig én houd je van variatie. Welke rol je ook vervult, jij zorgt voor het verschil in de dag van de mensen voor wie je zorgt. Dit kan op verschillende manieren bij verschillende locaties. Jij weet van elke dag een fijne dag te maken en biedt onze cliënten de beste begeleiding en zorg. Je bent supergoed in samenwerken en weet ook goed alleen je weg te vinden. Heb je ervaring dan is dat fijn, maar ook voor omscholing en herintreders zijn er veel mogelijkheden. Natuurlijk maak je ook veel plezier met je collega’s. Geen dag is hetzelfde, dát maakt dit werk zo bijzonder. Wil je ook werk doen dat van betekenis is?


Heb je al ervaring in de zorg? Kom dan zeker even langs. Misschien ben je al even uit de running, maar wil je terug in de zorg. Ook dan maken we graag kennis met je. Heb je nog geen diploma's en ervaring in de zorg? Maar heb je wel de passie om bij ons te werken? Kom kennismaken! Houd er wel rekening mee dat je nog naar school moet. Wij regelen de opleiding - hoe fijn is dat? 

Kom kennismaken

Op woensdag 12 oktober kun je onder het genot van een hapje en drankje kennismaken met Triade Vitree. Er zijn medewerkers aanwezig, waar jij al jouw vragen aan kunt stellen. 

Wie zijn er? Ontmoet onze zorgmedewerkers gehandicaptenzorg (LVB & MVG) en jeugdzorg-medewerkers en luister naar hun verhalen. Een dag is nooit hetzelfde. Onze zorgmakelaar Simon Dragt is erbij om je meer te vertellen over alle locaties van Triade Vitree. Wil je werken op een dagbesteding of gewoon op een locatie? Vraag ernaar! 

Wil je weten wat wij doen binnen zorgtechnologie? Erwin Pfeiffer is aanwezig. Hij kan je vertellen met welke technologie we nu werken. Maar ook welke plannen Triade Vitree heeft voor in de toekomst. Oh, en je kunt waarschijnlijk een dansje doen met een robot. Gaaf toch?

En als laatst hebben wij ook medewerkers van Training & Opleiding en Recruitment! Samen met hen ontdek je onze baanmogelijkheden - met of zonder ervaring. Laat je verrassen over wat er allemaal kan. Ook zonder werkervaring kunnen we kijken of er mogelijkheden zijn voor jou. 

Meet en Greet

Wanneer: 12 oktober 2022

Hoe laat: 13.30 - 16.00 uur

Locatie:
Het Eksternest
Muiderweg 10
1351 GJ
Almere

*Aanmelden is niet nodig

Heb je nog vragen?

Mail je vraag naar één van onze recruiters via sollicitatie@triadevitree.nl

*aanmelden is niet nodig en neem gerust iemand mee.